Recent Posts

11χρονο κορίτσι στραγγαλίστηκε, βιάστηκε, αφέθηκε κάτω από το κρεβάτι στο διαμέρισμά της

 

11χρονο κορίτσι στραγγαλίστηκε, βιάστηκε, αφέθηκε κάτω από το κρεβάτι στο διαμέρισμά της




Ένας πατέρας από το Τέξας που επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά το Σάββατο βρήκε την 11χρονη κόρη του νεκρή και κάτω από το κρεβάτι της.

Ο Carmelo Gonzalez τηλεφώνησε στο 911 λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και είπε ότι η κόρη του, Maria Gonzalez, δεν ανέπνεε. Οι διασώστες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τη ζωντανέψουν και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ανέφερε η KPRC .

«Ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία λόγω στραγγαλισμού», ανέφερε η αστυνομία της Πασαντένα. «Η πρόσθετη έρευνα διαπίστωσε ότι το θύμα υπέστη σεξουαλική επίθεση».

Ο Καρμέλο Γκονζάλες είπε στην αστυνομία ότι έφυγε για τη δουλειά εκείνο το πρωί, αφήνοντας πίσω τη Μαρία. Είπε ότι μίλησαν στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από αυτήν ήταν ότι κάποιος χτυπούσε την πόρτα.

Σύμφωνα με το KTRK , αυτό το μήνυμα ήρθε λίγο αφότου έφυγε για τη δουλειά του στις 10 το πρωί. Είπε ότι έστειλε μέλη της οικογένειας, που μένουν στο ίδιο συγκρότημα, στο διαμέρισμα για να ελέγξουν την κοπέλα, αλλά δεν κατάφεραν να τη βρουν.

«Σε αυτό το σημείο, το άλλοθι του πατέρα ελέγχεται, επομένως δεν θεωρείται ύποπτος σε αυτήν την έρευνα», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Πασαντίνα Τζος Μπρίγκερ, προσθέτοντας ότι ο πατέρας και η κόρη ζουν στο διαμέρισμα εδώ και τρεις μήνες. Η μητέρα ζει στη Γουατεμάλα.

Ο Bruegger είπε ότι οι ντετέκτιβ έχουν συλλέξει δείγματα DNA από μερικούς ανθρώπους που ζουν στο συγκρότημα διαμερισμάτων, αλλά είπε ότι ήταν δύσκολο να πείσουν τους ανθρώπους να συνεργαστούν.

dics tried unsuccessfully to revive her, and she was pronounced dead, KPRC reported.

Η Μονάδα Βίαιων Εγκλημάτων και η Μονάδα Εγκλήματος της Αστυνομίας της Πασαντίνα διερευνούν την υπόθεση. Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία, θα πρέπει να καλέσει τον ντετέκτιβ M. Quintanilla στο 713-475-7803 ή τον ντετέκτιβ S. Mata στο 713-475-7878.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

The Forensics Page

Welcome to The Forensics Page!

This is the content of your forensic page.

Welcome to The Forensics Page! Check out our latest articles and updates!
www.criminology.gr